renaavlopp-relita-stor

Om oss

Rena Avlopp i Sverige AB är ett företag som hjälper allt från privatpersoner till kommuner, landsting och fastighetsbolag med framför allt avloppsarbeten. Företagets kunniga inspektörer åker runt och hjälper kunder i hela Stor-Stockholm.

Bolaget grundades 2001 av Jörgen Lundin. 2009 gick PA Gardell och Jan Strömberg in som delägare och medarbetare.
Tillsammans har denna trio mer än 70 års samlad specialkompetens inom högtrycksspolning, ledningsrensning, stamrensning, slamsugning och liknande yrkesverksamhet. Totalt har företaget 16 anställda med stor erfarenhet av avloppsarbeten som till exempel också innefattar rörfilmning och stamfräsning.

Februari 2017 förvärvades Rena Avlopp i Sverige AB av Relita. Med Relita och Rena Avlopps gemensamma resurser skapas förutsättningar för ännu bättre service inom skadeservice, industriservice och fastighetsjour. För mer information om Relita, besök www.relita.se.

Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd både vid första kontakten och efter avklarat uppdrag. Därför är vårt ledord: service. Att alltid lämna arbetsplatsen ren och snygg efter utfört arbete är en självklarhet för oss. Med Rena avlopp kan du känna dig trygg med att arbete genomsyras av kunskap, kvalitet och miljömedvetenhet.

Kvalitet tillsammans med en nära och öppen kundkontakt har gjort att vi snabbt har blivit ett av Stockholms mest anlitade företag inom våra yrkesområden. Detta triggar oss att bli ännu bättre och fortsätta att vara med och leda utvecklingen i branschen.

Vårt huvudkontor finns på Bruttovägen 10 i Järfälla.